طرز تهیه کیک آلو سیاه "شابلون"

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه کیک آلو سیاه "شابلون"

کیک آلو,کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه "شابلون"

طرز تهیه کیک آلو سیاه مدت زمان آماده سازی و پخت : 80 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه کیک آلو سیاه :
آرد      3 پیمانه
 روغن مایع     1 پیمانه
 تخم مرغ     4 عدد
 آلو سیاه      4 عدد
ماست     1 پیمانه
شکر     1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
نمک     1/8 قاشق چایخوری

وانیل     1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت 180 روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و 3 قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاريم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.


روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را مي ريزيم.

سپس آرد و  بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.


قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم مي ريزيم و بعد باقي مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک مي چينيم و در فر به مدت 45_50 دقيقه می پزیم .

کیک آلو,کیک آلو سیاه

در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.