طرز تهیه کلوچه فندقی مخصوص عصرانه

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه کلوچه فندقی مخصوص عصرانه

روش تهیه کلوچه فندقی,کلوچه فندقی

طرز تهیه کلوچه فندقی مخصوص عصرانه

مواد لازم برای تهیه 48 عدد:

روش تهیه کلوچه فندقی,کلوچه فندقی


روش تهیه کلوچه فندقی:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم

پروتئین : یک گرم




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.