نحوه پخت استیک کوردن فرانسوی

مطالب جدید و خواندنی

نحوه پخت استیک کوردن فرانسوی

نحوه پخت استیک کوردن فرانسوی

نحوه پخت استیک کوردن فرانسوی 


مواد لازم:
▪ فیله گوساله:                  ۸ تکه
▪ کالباس تنوری مرغ:         ۴ ورقه
▪ پنیر گودا:                      ۴ ورقه
▪آرد سفید:                     به‌میزان لازم
▪ تخم‌مرغ:                      ۲ عدد
▪ آرد سوخاری درشت:     به‌میزان لازم
▪ آرد سوخاری ریز:         به‌میزان لازم
▪ روغن مایع و کره:         به‌میزان لازم

 

طرز تهیه:
فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیک‌کوب (گوشت‌کوب مخصوص استیک) روی گوشت‌ها بکوبید. دقت کنید که گوشت‌ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه‌های گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند.

 

 
کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه‌ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک‌ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.


گردآوری و بازنشر:مجله زیبایی لایت مد

wWw.LiteMode.iR 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.