دستور پخت توپک های شکلاتی ویژه دسر

مطالب جدید و خواندنی

دستور پخت توپک های شکلاتی ویژه دسر

دستور پخت توپک های شکلاتی ویژه دسر

دستور پخت توپک های شکلاتی ویژه دسر

مواد لازم:

شکلات تخته ایی سیاه مرغوب (مارکی که خودتان بیشتر می پسندید)                          1 فنجان

خامه صبحانه پاکتی بدون آب                                                                        یک چهارم فنجان

آب نبات خرد شده                                                                                            یک دوم فنجان

طرز تهیه:

یک کاسه مناسب بردارید و شکلات وخامه رو در کاسه بریزید و در مایکروویو قرار بدید .به اندازه ایی که شکلات ها نرم بشن  .سپس با قاشق اون رو هم زده وبه طور کامل ترکیب کنید.مواد را در یخچال قرار بدید  و 15 تا 30 دقیقه منتظر بمونید.سپس از یخچال بیرون آورده ودر این مرحله با استفاده از اسکوپ توپک های کوچکی را از مواد درست کنید.حالا نوبت آب نبات های خرد شدست.این مواد رو می تونید از

آب نبات های رنگی بردارید تا توپک های شکلاتی شما شکل زیبا تری پیدا کنندیا از سلیقه خودتون استفاده کنید.مثلا توپک ها رو در نقل بغلتونیدو یا از شکلات های شکل دار استفاد ه کنید.توپک ها رو در آب نبات ها بغلتونید وبعد به مدت 12 ساعت بذارید توی یخچال بمونه.بعد از این زمان شکلات ها آماده سرو هستن.اگر مایل باشین می تونین قبل از اینکه شکلات ها رو در یخچال قرار بدید یک تکه چوب رو به عنوان دسته  به انتهای شکلات فرو کنید وبرای تزیین بیشتر اون رو روبان بزنید.

 دستور پخت توپک های شکلاتی ویژه دسر


منبع:پارس ناز


loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.