نحوه درست کردن نان برنجی قزوین

مطالب جدید و خواندنی

نحوه درست کردن نان برنجی قزوین

نحوه درست کردن نان برنجی قزوین

نحوه درست کردن نان برنجی قزوین

مواد لازم نان برنجی قزوین :

آرد برنج نیم کیلو
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه نون برنجی قزوین :

روغن و پودر قند را مخلوط کرده و تخم مرغ بعلاوه هل و آرد برنج و گلاب را به آن اضافه کرده و خمیر لطیفی به دست میآید. خمیر را درنایلون ریخته و به مدت ۲۴ ساعت استراحت داده سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر میدارم داخل سینی فر میگذاریم بعد باقالب نان برنجی که مثل مهر روی آن را نقش میزنیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم ، این شیرینی پف میکند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.

 

منبع : www.patugh.ir


loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.