دستور پخت آش کلم آذربایجانی مخصوص افطار

مطالب جدید و خواندنی

دستور پخت آش کلم آذربایجانی مخصوص افطار

دستور پخت آش کلم آذربایجانی مخصوص افطار

دستور پخت آش کلم آذربایجانی مخصوص افطار

مواد لازم:


کلم پیچ ،رشته رشته                                  نیم کیلو


شلغم                                                      3 عدد


هویج                                                       4 عدد


پیاز خرد کرده                                             2 عدد


نخود و لوبیا                                               3 پیمانه


سبزی* ساطوری                                      1 کیلو


آلو بخارا خیسانده                                      2 پیمانه


روغن                                                      5 قاشق


نمک و فلفل                                             به مقدار لازم


*سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر میباشد.


دستور پخت آش کلم:

نخود و لوبیا را در 2 لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد.

در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید.در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی بنشن بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید.اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد.

روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود.پیلز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10دقیقه ی دیگر هم بپزد.این آش را می توان با نعناع داغ آرایش کرد.


منبع و گردآوری :مجله زیبایی لایت مد



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.