دستور پخت شیرینی گردویی

مطالب جدید و خواندنی

دستور پخت شیرینی گردویی

دستور پخت شیرینی گردویی

دستور پخت شیرینی گردویی

مواد لازم :شیرینی گردویی

 
زرده ی تخم مرغ     3 عدد
روغن مایع     1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده     150 گرم
شکر آسیاب شده     1 پیمانه
آرد سفید     1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل     از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین     به میزان لازم

 

طرز تهیه :شیرینی گردویی

 

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

 

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.