آموزش پخت میان وعده پیراشکی قلبی

مطالب جدید و خواندنی

آموزش پخت میان وعده پیراشکی قلبی

آموزش پخت میان وعده پیراشکی قلبی

آموزش پخت میان وعده پیراشکی قلبی

دستور تهیه یک میان وعده خوشمزه آن هم پیراشکی قلبی … نوش جان

 

مواد لازم برای خمیر :

    تخم مرغ 2 عدد
    روغن مایع 1/4 پیمانه
    شیر 1/4 پیمانه
    ارد1 و 1/4 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    نمک 1/4 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای داخل پیراشکی :

    گوشت چرخ شده 100 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    فلفل دلمه ریز شده 2 قاشق
    قارچ ریز شده 3 عدد
    جعفری خرد شده 2 قاشق
    رب گوجه 2 قاشق
    روغن مقداری، نمک،
    فلفل
    زردچوبه
    آویشن به مقدار دلخواه

طرز تهیه خمیر :

1. زرده ها رو با مفتول سیمی زده بعد شیر ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را اضافه ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و رویش را پوشانده ودر یخچال به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .

 

طرز تهیه مواد داخلی :

1. پیاز رو تفت داده ، گوشت رو اضافه کرده تا تغییر رنگ بده ، بعد قارچ فلفل و رب وادویه ها ودر آخر جعفری و کمی اب ولرم تا مواد پخته و آماده شود

2. بعد خمیر رو به ضخامت 2 تا 3 میل باز کرده و قالب قلب گذاشته واژ مواد داخلش قرار داده و نیمه ی دیگر خمیر رو رویش قرار داده و با سفیده تخم مرغ به هم چسبانده و با قالب قلب دوباره فرم داده و با کاتر با فاصله خمیر را برش داده و با سفیده رومال کرده ودر فر 180 به مدت 25 قرار می دهیم.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.