نحوه درست کردن آش اسفناج

مطالب جدید و خواندنی

نحوه درست کردن آش اسفناج

نحوه درست کردن آش اسفناج
نحوه درست کردن آش اسفناج

 مواد لازم:
اسفناج پاک‌شده یک کیلوگرم
عدس یک و نیم پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
رشته آش و کشک به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر داغ و نعنا داغ از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کلم برگ سفید دو پیمانه
پیاز متوسط یک عدد

 طرز تهیه:
اسفناج‌ها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز بریزید. کلم‌ها را جداگانه آب‌پز کرده تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید.
سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.
  نکته:

این آش با کشک یا رب انار و رب گوجه‌درختی سرو می‌شود. با توجه به فصل سرما بسیار مناسب و مطبوع است.


loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.