طرز تهیه سیر و انار خورشت مازندرانی

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه سیر و انار خورشت مازندرانی

طرز تهیه سیر و انار خورشت مازندرانی

طرز تهیه سیر و انار خورشت مازندرانی

خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.

مواد لازم:

پودر موسیر: یک قاشق مرباخوری
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری
سیر: ۵حبه (بزرگ)
نمک: به میزان لازم
انار: ۲ پیمانه (دان شده)
رب انار: نصف پیمانه
مرغ: یک کیلو
پیاز: یک عدد (ریز)
روغن کنجد: ۴ قاشق سوپ‌خوری
زعفران: یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا مرغ را شسته و چربی‌های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها ۲ قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از ۱۰دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

۲٫ پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه ۲ قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .

۳٫ شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش ۵۰دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

نکات:

۱)اگر از رب انار آماده استفاده می‌کنید میزان آن را ۲ برابر کنید.

۲)بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

۳)در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.


منبع و گردآوری: مجله زیبایی لایت مد/آشپزی



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.