نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران

مطالب جدید و خواندنی

نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران

نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران

نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران

مواد لازم:

لپه باقالای زرد یک پیمانه

برنج دو پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده در صورت تمایل

پیاز یک عدد

کره 50 گرم


طرز تهیه:

۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم

نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)


نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران


۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم

۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم


نحوه پخت دمپختک غذای اصیل تهران


وقتی برنج دم کشید در دیس میچینیم و سرو میکنیم


نکته جالب و مهم: این پلو با ترشی خیلی محشره



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.