جدیدترین روش پخت میگو در خانه

مطالب جدید و خواندنی

جدیدترین روش پخت میگو در خانه

جدیدترین روش پخت میگو در خانه

جدیدترین روش پخت میگو در خانه

با روش جدید تهیه میگو آشنا شوید.

 

موادلازم:

       میگوی ریز پلویی: 500 گرم
       پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شده
       فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده
       جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم
       هویج: یک عدد، رنده شده
       ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده
       خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم
       سس خردل: دو قاشق غذاخوری
       سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
       سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل
       نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.

2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.

3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.