آموزش و نحوه تهیه شیرینی کره ای قرمز

مطالب جدید و خواندنی

آموزش و نحوه تهیه شیرینی کره ای قرمز

آموزش و نحوه تهیه شیرینی کره ای قرمز

آموزش و نحوه تهیه شیرینی کره ای قرمز

نحوه تهیه شیرینی کره ای قرمز مخصوص عید نوروز,مواد مورد نیاز:

 آرد کامل      ۱و ¼  پیمانه
 شکر      ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو      دو قاشق غذاخوری
نمک     ¼ قاشق چایخوری
کره     نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز     یک قاشق غذاخوری
شکلات سفید خرد شده     ۸۵ گرم
شورتنینگ     یک و نیم قاشق چایخوری
پسته خرد شده     برای تزیین

 

تعداد: ۲۴ عدد
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

 

طرز تهیه :

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

 

در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

 

روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید.

 

با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

 

در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.

 

 

منبع : yasgroup.ir

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.