طرز تهیه پاستیل خانگی

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی

مواد اولیه :

کش 1عدد 

ظرف با ارتفاعی به اندازه نی 1عدد 

رنگ خوراکی ۱۵ قطره 

نی قابل انعطاف به میزان دلخواه 

پودرژله 2 بسته 

آب جوش 3 قنجان 

ژلاتین 20 تا 24 قاشق چایخوری 

خامه فرم گرفته 3/4فنجان

طرزتهیه:

 ۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود. 

 ۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

 ۳- نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید. 

 ۴- مایع ژله  را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

طرز تهیه پاستیل خانگی

 ۵- برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه!!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.