نحوه پخت بورک اسفناج غذای ترکی

مطالب جدید و خواندنی

نحوه پخت بورک اسفناج غذای ترکی

نحوه پخت بورک اسفناج غذای ترکی

نحوه پخت بورک اسفناج غذای ترکی

نحوه پخت بورک اسفناج,مواد مورد نیاز:

       اسفناج پخته شده                                   700 گرم

      پیاز سرخ شده                                       یک عدد

      پنیر فیلافیلا                                           250 گرم

      پودر پنیرپارمزان                                        50 گرم

      پنیر بوترگیزه                                          100 گرم

      خمیر یوفکای مخصوص غذا                        یک بسته

      زرده تخم‌مرغ                                           یک عدد

      زعفران                                                  مقداری

      کنجد                                                برای تزئین

روش تهیه:
1. ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

 

2. مواد را سه قسمت کرده و خمیر یوفکای بزرگ انتخاب کرده هر قسمت از مواد را روی خمیر یوفکا پخش کرده خمیر را لوله می‌کنیم و به‌صورت چین‌دار داخل ظرف موردنظر قرار می‌دهیم.

 

3. لوله‌ها را پشت‌سر هم دور یکدیگر می‌پیچیم تا ظرف پر شود. روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ و زعفران تزئین کرده و کنجد می‌پاشیم.

 

4. بورک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.

 

5. بورک را به شکل داغ یا سرد برای صبحانه، عصرانه یا شام سبک سرو می‌کنیم.

 

 

منبع : bartarinha.ir

 




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.