نحوه تهیه دسر ژلاتینی با موس بلوط

مطالب جدید و خواندنی

نحوه تهیه دسر ژلاتینی با موس بلوط

نحوه تهیه دسر ژلاتینی با موس بلوط

نحوه تهیه دسر ژلاتینی با موس بلوط

نحوه درست کردن دسر ژلاتینی موس بلوط

 

مواد لازم:

       خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
       زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد
       ژلاتين: ۱۲ ورق
       شكر: ۲۰۰ گرم
       شير:۲۰۰ ميلي‌ليتر
       پودر بلوط يا فندق: 100 گرم
       وانيل مايع: يك قاشق چاي‌خوري
       نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوري

 

روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب سرد خارج كرده و در ظرفي كه بهتر است استيل باشد مي‌ريزيم. حالا مقدار كمي آب‌جوش به آن اضافه كرده و روي بخار سماور يا كتري قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا ژلاتين ذوب شود.

 

2. پودر بلوط را نيز تفت مي‌دهيم تا كمي تست شود.  در مرحله بعدي زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانيل داخل ظرفي مسي يا استيل ريخته و روي بخار آب جوش قرار مي‌دهيم و با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و روشن شوند، سپس شير و نشاسته ذرت را به آن اضافه مي‌كنيم و داخل يك قابلمه كه بهتر است مسي باشد ريخته و روي حرارت ملايم آنقدر هم مي‌زنيم تا كرم پخته و نسبتا غليظ شود.

 

3. در اين زمان كرم را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود.  حالا كرم، خامه، پودر بلوط و ژلاتين را با هم خوب مخلوط كرده و داخل قالب مورد نظر مي‌ريزيم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال يا فريزر می‌گذاریم. پس ازخارج كردن كرم از قالب آن را با اسپری ولوت و خمير مارسيپان تزئين می‌کنیم.

 

 

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.