طرز تهیه و نحوه پخت جوجه سبز شیلیایی

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه و نحوه پخت جوجه سبز شیلیایی

طرز تهیه و نحوه پخت جوجه سبز شیلیایی

طرز تهیه و نحوه پخت جوجه سبز شیلیایی


در این بخش طرز تهیه یک جوجه متفاوت و خوشمزه را گنجانده ایم از پختن و خوردن آن لذت ببرید . نوش جان

 

مواد لازم برای سس شیلیایی:

 3 شاخه علف لیمو

1 قاشق زنجبیل

10 دارفلفل سبز

5 حبه سیر

5 شاخه ریحان

10 شاخه گشنیز

1 قاشق چایخوری زیره سبز

1 قاشق چایخوری تخم گشنیز

2 قاشق روغن نباتی

 

مواد لازم دیگر:

 700 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان

1 عدد پیاز قرمز

کمی گل کلم

نخود سبز

1 فنجان ماست چرب

1 فنجان برنج

گشنیز و پیاز سبز برای تزئین

 

طرز تهیه:

1. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.

 

2. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.

 

3. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.

 

4. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.

 

5. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.

 

6. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.

 

7. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.

 

8. سپس سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید 5 دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.

 

9. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.

 

10. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.

 

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.