نحوه تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

مطالب جدید و خواندنی

نحوه تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

نحوه تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

نحوه تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

دستور تهیه یک کیک خوشمزه و ساده (پنکیک لیمو و پنیر خامه ای) نوش جان

 

مواد لازم :
تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده : ۳عدد
پنیر خامه ای : سه چهارم پیمانه
کره نرم : ۵۶ گرم
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
آرد : نصف پیمانه
پوست لیموی تازه : یک قاشق غذاخوری
کره : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده ” یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
پودر قند : در صورت تمایل

 

طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.

زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.

پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.