روش جدید آموزش پخت خورش به

مطالب جدید و خواندنی

روش جدید آموزش پخت خورش به

روش جدید آموزش پخت خورش به

روش جدید آموزش پخت خورش به

نحوه پخت خورش به، به روشی جدید,مواد لازم :

 
 گوشت بدون استخوان     750 گرم
 به    1 کیلوگرم
 پیاز سرخ شده     4 قاشق سوپخوری
 روغن     150 گرم
شکر (در صورت تمایل)    2 قاشق سوپخوری
آبلیمو    نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب    دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده    یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم
 

طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

 

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

 

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.