آموزش تهیه ترافل شکلاتی

مطالب جدید و خواندنی

آموزش تهیه ترافل شکلاتی

طرز تهیه ترافل شکلاتی

طرز تهیه ترافل شکلاتی

شیرینی پزی,طرز تهیه ترافل شکلاتی ،شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته


مواد لازم :

خامه                                           60 گرم

کره                                              30 گرم

شکلات سفید                                250 گرم

بادام پودر شده                                1 پیمانه

اسانس بادام                                    1 قطره

عسل                             1 قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            100 گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم


طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.


loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.