نحوه تهیه پینچیتو مرغ

مطالب جدید و خواندنی

نحوه تهیه پینچیتو مرغ

نحوه تهیه پینچیتو مرغ

نحوه تهیه پینچیتو مرغ

 مواد مورد نیاز برای تهیه پینچیتو مرغ:

پودر زیره نصف قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری

سیر ۲ حبه، ساطوری

پاپریکا یک قاشق چایخوری

پودر آویشن نصف قاشق چایخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل

 

آموزش تهیه پینچیتو مرغ:

ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های ۲سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

 

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

 

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.