طرز پخت کباب شکم پر خوش طعم و خوشمزه

مطالب جدید و خواندنی

طرز پخت کباب شکم پر خوش طعم و خوشمزه

طرز پخت کباب شکم پر خوش طعم و خوشمزه

طرز پخت کباب شکم پر خوش طعم و خوشمزه

نحوه پخت کباب شکم پر,مواد لازم:

مواد اولیه سس :

 
 آب     1.5 فنجان
 ژله سیب     1/4 فنجان

 

 نان ساندویچ    6 تکه (حبه شده)
کره    6 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده     1/2 فنجان
 کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس    1/2 فنجان
سیب ورقه شده    5 کیلوگرم
شکر    75 گرم
نمک    1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه    1/2 قاشق چای خوری
* مریم گلی خرد شده    1 قاشق چای خوری
* آویشن    1 قاشق چای خوری
جوز    1/4 قاشق چای خوری
دارچین    1/16 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده    1/4 فنجان
پیازچه خرد شده    2 قاشق غذاخوری

 

* مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده
* آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده

 

مواد اولیه کباب :

 
گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)    4 تا 5 کیلوگرم
 نمک     1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه     1/2 قاشق چای خوری
 گوشت گوساله (فیله ورقه شده)    150 گرم

 

 

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

 

2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

 

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

 

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

طرز تهیه کباب:
1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

 

3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

 

4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

 

طرز تهیه سس:
1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

 

2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

 

3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

 

 

منبع:سوران



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.