آموزش درست کردن و طبخ خورش به

مطالب جدید و خواندنی

آموزش درست کردن و طبخ خورش به

آموزش درست کردن و طبخ خورش به

آموزش درست کردن و طبخ خورش به

در این بخش طرز تهیه خورش به را به شما کاربران عزیز آموزش می دهیم:

 

مواد مورد نیاز:

گوشت گوسفندي ۳۰۰ گرم

به خرد شده ۲-۳ لیوان

آلو ۱ لیوان

رب گوجه فرنگي

 شكر۱.ق.غ

زعفران. دارچين.زردچوبه.فلفل سياه

لپه۱.پ

پياز ۱ عدد

روغن

آبليمو ۲.ق.غ

 

آموزش تهیه:

آشپزی  و تغذیه ،طرز تهیه خورشت بهابه : ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت،  لپه و ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران و آبليمو  را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود. موقع سرو كمي پودر دارچين روي خورشت بريزيد.مي توانيد لپه را هم حذف كنيد




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.