نحوه آماده کردن کیک لامینگتون

مطالب جدید و خواندنی

نحوه آماده کردن کیک لامینگتون

نحوه آماده کردن کیک لامینگتون

نحوه آماده کردن کیک لامینگتون

نحوه تهیه کیک لامینگتون,کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)

مواد لازم:


کره نرم شده     190 گرم
 شکر     1 فنجان یا 220 گرم
 وانیل     2 قاشق چایخوری
 تخم مرغ     3 عدد
آرد    2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر    1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ    220 گرم
خامه پرچرب    1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل    1 فنجان
 

طرز تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم.

 

شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم.

 

آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.

 

پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.