دستور تهیه کروکت فرانسوی

مطالب جدید و خواندنی

دستور تهیه کروکت فرانسوی

دستور تهیه کروکت فرانسوی

دستور تهیه کروکت فرانسوی

مواد مورد نیاز قابل استفاده برای 6 نفر:

مرغ : 750 گرم

هویچ متوسط : 2 عدد

جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا : به مقدار لازم

تخم مرغ : 2 عدد

آرد سوخاری : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

نکته : کراکت نوعی کوفته فرانسوی است که شما می‌توانید با گوشت ، ماهی و مرغ درست کنید . شما از کراکت می‌توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

 

دستور پخت:

    مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.
    نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
    هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.
    از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید.
    یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .
    کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید .



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.