طرز تهیه مرغ آنچیلادا

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه مرغ آنچیلادا


طرز تهیه مرغ آنچیلادا

اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.


طرز تهیه مرغ آنچیلادا

 

آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای 8 نفر :


 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان     4 عدد
 پیاز خرد شده     1 عدد
 خامه ترش      1/2 پیمانه
پنیر چدار خرد شده      1 پیمانه
جعفری خرد شده     1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر     1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید     1/2 قاشق چای خوری
نمک     1/2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی     400 گرم
آب     1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز     1/2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده     1/3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده     یک حبه
نان تورتيلا مكزيكى آماده یا نان ذرت     8 عدد
سس تاکو     1عدد

طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید .

سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید .

بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.


 

طرز تهیه مرغ آنچیلادا

 

طرز تهیه مرغ آنچیلادا

  

منبع: beryooni.com



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.