طرز تهیه پای سیب کاراملی

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه پای سیب کاراملی

طرز تهیه پای سیب کاراملی

طرز تهیه:

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.

 

 

طرز تهیه پای سیب کاراملی


در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.
مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.


سینی را به مدت 18-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند. دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.

 

مواد اولیه :

 

خمیر پای              1 عدد
سیب                  1 عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده)
شکر                  2 قاشق غذاخوری
دارچین                1/4 قاشق چای خوری
کارامل                 8 قاشق چای خوری

 



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.