نحوه تهیه اشترودل سیب

مطالب جدید و خواندنی

نحوه تهیه اشترودل سیب

نحوه تهیه اشترودل سیب

مواد لازم:

•    ۲۵۰ گرم آرد مخصوص قنادی

•    ۳ عدد زرده تخم مرغ

•    ۲۰ گرم خامه

•    ۵ گرم نمک

•    ۷۰ گرم آب گرم

•    ۱۰۰ گرم روغن مایع

•    برای داخل خمیر

•    1.5 کیلوگرم سیب زرد

•    ۱۰۰ گرم پودر سوخاری

•    ۱۰۰ گرم کره آب شده

•    ۱۰ گرم دارچین

•    ۷۰ گرم کشمش

•    ۷۰ گرم خلال بادام بو داده

•    ۱۰۰ گرم شکر

نحوه تهیه اشترودل سیب
طرز تهیه:

1.    زرده های تخم مرغ را با خامه و نمک می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم. سپس آب را اضافه می کنیم تا کشدار شود. (حرارت زرده های تخم مرغ و آب مورد نیاز باید حرارت محیط باشد).

2.    خمیر را با مقدار بسیار جزیی آرد گلوله می کنید و ۲۰ دقیقه در روغن نگه می داریم (خمیر در روغن استراحت می کند).

3.    پارچه سفید و تمیز را پهن می کنیم خمیر را با پشت دست و بسیار نازک روی آن باز می کنیم.

4.    در این مرحله، پودر سوخاری را روی خمیر می پاشیم و سیب ها را روی آنها می چینیم. روی سیب ها را با قلمو کره آب کرده می مالیم و سپس روی آن دارچین می پاشیم. بعد به اندازه دلخواه شکر و بعد کشمش روی آن می ریزیم و در آخر، خلال بادام بو داده روی آن می ریزیم. سپس با پارچه می پیچیم.

5.    با قلم‌مو کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و آرد می پاشیم و خمیر را به شکل یو (U) یا نعل اسب روی سینی می گذاریم با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی آماده شود.

 

منبع:دل گرم



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.