دستور پخت پاکوره هندی

مطالب جدید و خواندنی

دستور پخت پاکوره هندی

دستور پخت پاکوره هندی
مواد لازم:


1 فنجان برنج پخته سرد شده( میتونید از باقی مونده چلو استفاده کنید)
1/2 فنجان پیاز ریز خوردشده
1/2 ق چ فلفل قرمز
2 سانت زنجبیل رنده شده
1/4فنجان گشنیز خورد شده
1/2 ق چ زیره سبز
1/2 ق چ ریره سیاه
1/2 ق چ تخم گشنیز
1/4 ق چ زردچوبه
کمی آنقوزه
5 ق غ آرد نخودچی
5-6 ق غ آب
نمک
روغن برای سرخ کردن

 

دستور پخت پاکوره هندی

طرز تهیه:


برای این دستور بهتره از برنج شفته و نرم استفاده کنیم. حتما" هم سرد باشه و بهتره مونده باشه.
برنج رو در کاسه ای میریزیم و با دست له میکنیم. بقیه مواد جز آب و روغن رو با برنج مخلوط می کنیم.
تمام مواد رو مخوط می کنیم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا آب پیاز به خورد مواد بره .
بعد کم کم آب رو به مقدار لازم اضافه می کنیم .خوب مخلوط می کنیم.
خمیر رو قاشق قاشق در روغن داغ سرخ می کنیم.
وقتی یک طرف پاکوره ها سرخ شد برشون میگردونیم.
با سس سرو می کنیم.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.