روش پخت رولت گوشت با راسته

مطالب جدید و خواندنی

روش پخت رولت گوشت با راسته

روش پخت رولت گوشت با راسته

این نوع رولت با گوشت راسته هم طعمی لذیذ و هم ظاهری زیبا و اشتهاآور دارد با ما همراه باشید.

  رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد.

 

روش پخت رولت گوشت با راسته

 

مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت

راسته گوساله         600  گرم

هویج                    2عدد

فلفل دلمه ای         2عدد

رب گوجه فرنگی      2قاشق غذا خوری

کره                      50گرم

آبلیمو                   1قاشق غذا خوری

فلفل سیاه            1قاشق غذا خوری

زردچوبه                1قاشق غذا خوری

دارچین                 1/2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه : رولت گوشت

گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.

وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه  فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

رولت ها را  با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60دقیقه می گذاریم پخته شود.

بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.

این غذا با برنج سرو می شود.

نکته های این غذا:

•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.

•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .

•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.