طرز تهیه عدس پلو با خرما

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه عدس پلو با خرما

طرز تهیه عدس پلو با خرما

مواد اولیه برای 7 نفر:

 

برنج                                       1 كیلو
پیاز                                       2 عدد
خرما                                  نیم كیلو
عدس                                 2 پیمانه
كره                  5 قاشق سوپ خوری
نمك                            به میزان لازم
فلفل                          به میزان لازم







 

طرز تهیه عدس پلو با خرما

 


عدس پلو یكی از غذاهای سنتی ایرانیست و به انواع شكل ها طبخ میشود طبخ عدس پلو با خرما یكی از متداول ترین شیوه ها در ایران است.

طرز تهیه:

ابتدا خرما ها را از هسته جدا كرده و كنار بگذارید .در ظرفی مناسب كره یا روغن را داغ كنید و پیازهای خرد شده را در آن خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.خرماهای بدون هسته را در جداگانه در كره ریخته و خوب تفت دهید تا براق شوند.

عدس را در ظرفی جدا گانه به همراه اب و نمك آبپز كنید و پس از پخت آن را كاملا آبكشی كنید .در ظرفی برنج را به مرحله آبكشی برسانید و در آبكش ریخته با فلفل و پیاز داغ مخلوط كنید.

ته قابلمه مناسب مقداری روغن و ماده مورد علاقه برای ته دیگ(نان،خرما،سیب زمینی و ...)را اضافه كنید و برنج و خرما را لایه لایه اضافه كنید یا اینكه خرما را در لایه آخر و روی برنج اضافه كنید.

نكات:

1)این نوع عدس پلو گوشت و كشمش ندارد اما اگر دوست دارید میتوانید به مواد پیازداغ اضافه اش كنید .

2)برای خوشمزه تر شدن غذا میتوانید در بین خرماها گردو بگذارید البته یادتان باشد كه گردو را از شب قبل در محلول شكر و آب بخوابانید تا نرم شود.




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.