آموزش پخت لازانیای گوشت

مطالب جدید و خواندنی

آموزش پخت لازانیای گوشت

آموزش پخت لازانیای گوشت

آموزش پخت لازانیای گوشت

وقتی پای این لازانیای خوشمزه به میز برسد، تمام افراد خانواده از کوچک و بزرگ، بشقاب به دست برای خوردن آن صف می کشند. برای تهیه این لازانیا دست به کار شوید

مواد لازم:

سس گوشت بلونزه ۲ پیمانه

ورقه لازانیا ۴۰۰ گرم

قارچ (ورقه ورقه شده) ۲۰۰ گرم

پنیر موتزارلا ۱۱۵ گرم (۱پیمانه)

سس سفید ۲ پیمانه

کره یا روغن مایع ۴۰ گرم ( ۳ قاشق سوپخوری)

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

-در یک قابلمه بزرگ آب و نمک را بجوش آورید . ورقه های لازانیا را ۱۰ دقیقه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. ورقه های لازانیا را خارج کرده و ۳۰ ثانیه در آب سرد قرار دهید.

-یک ظرف نسوز را با روغن یا کره چرب کنید . یک لایه سس سفید ته ظرف قرار دهید و به ترتیب ورقه لازانیا،سس گوشت، قارچ، پنیر وسس سفید را روی آن پخش کرده و بچینید. این کار را ادامه دهید و روی آخرین لایه سس بشامل و پنیر رنده شده بریزید.

-ظرف را ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پنیر روی آن طلائی شود.


منبع:پارسی نو



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.