سالاد خوشمزه ذرت و برنج

مطالب جدید و خواندنی

سالاد خوشمزه ذرت و برنج

سالاد خوشمزه ذرت و برنج

• تعداد: 10 تا 12 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خنک شدن: یک ساعت

• زمان پخت: 3 دقیقه

مواد لازم:

• 4 خوشه بلال تازه

• یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

• 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

• یک عدد فلفل چیلی

• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• کمی سس سالاد

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

سالاد خوشمزه ذرت و برنج

 

طرز تهیه:

1. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

2. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

3. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.


منبع:دل گرم



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.