غذای کوفته کرمانشاهی (هلو کباب)

مطالب جدید و خواندنی

غذای کوفته کرمانشاهی (هلو کباب)

مواد لازم :

گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم

لپه ۱ پیمانه

سیب زمینی نیم پز ۲ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم ر

وغن برای سرخ کردن گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم

آبلیمو ۱ لیوان

شکر ۵ /۰ لیوان

آب ۱ لیوان

غذای  کوفته کرمانشاهی (هلو کباب)


هلو كباب,کوفته کرمانشاهی

 

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

مواد لازم :

غذای  کوفته کرمانشاهی (هلو کباب)

طرز تهیه :


گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند .

 

از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

 

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

 

 منبع:delgarm.com


loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.