طرز تهیه پای بهشتی کدو حلوایی

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه پای بهشتی کدو حلوایی

مواد لازم:

•    230 گرم پنیر خامه ای نرم شده

•    ¼ پیمانه شکر

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    یک عدد تخم مرغ همزده

•    خمیر آماده پای*

•    1 ¼ پیمانه پوره کدو حلوایی

•    یک پیمانه شیر غلیظ

•    دو عدد تخم مرغ همزده

•    ¼ پیمانه شکر قهوه ای

•    ¼ پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری پودر دارچین

•    1/4 قاشق چایخوری نمک

•    1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

•    نصف پیمانه گردوی خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری کره آب شده

•    دو قاشق غذاخوری آرد کامل

•    دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

 طرز تهیه پای بهشتی کدوحلوایی

 

طرز تهیه انواع غذا, طرز تهیه انواع شیرینی, انواع غذا و شیرینی, انواع غذا, کدو حلوایی, طرز تهیه انواع غذا با کدو حلوایی, لازانیا کدو حلوایی, نان کدوحلوایی, سایت آشپزی
 

طرز تهیه:

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ¼ پیمانه شکر، وانیل و یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آنها را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

2. در این فاصله، سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر آماده پای را با وردنه باز کنید تا یک دایره با قطر 30 سانتی متر به دست بیاید. سپس خمیر را داخل قالب پای بگذارید. مخلوط پنیر را داخل آن بریزید. لبه های خمیر را به داخل برگردانید و آنها را فرم دهید.

3. در یک کاسه متوسط، کدوحلوایی، شیر، دو عدد تخم مرغ، ¼ پیمانه شکر قهوه ای، ¼ پیمانه شکر، دارچین، نمک و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. با دقت آنها را روی مخلوط پنیر بریزید.

4. روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. فویل را بردارید و 25 دقیقه دیگر بپزید.

5.  در این فاصله، گردو، کره، آرد و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی پای بریزید و 10 تا 15 دقیقه بپزید.
 

خمیر پای

مواد لازم:

•    1 ¼ پیمانه آرد کامل

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    1/3 پیمانه روغن قنادی

•    4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد

 

طرز تهیه انواع غذا, طرز تهیه انواع شیرینی, انواع غذا و شیرینی, انواع غذا, کدو حلوایی, طرز تهیه انواع غذا با کدو حلوایی, لازانیا کدو حلوایی, نان کدوحلوایی, سایت آشپزی
 

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک مخلوط کن روغن تردکنندهٔ شیرینی (روغن قنادی که به آن شورتنینگ هم می گویند) را خرد کنید تا به اندازه نخود در بیاید.

یک قاشق غذاخوری آب روی مخلوط بریزید و با چنگال هم بزنید. به قدری آب بریزید که خمیر شکل بگیرد. سپس آن را به شکل توپ گلوله کنید.


منبع:delgarm.com



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.