آموزش پخت خورش چینی با گوشت

مطالب جدید و خواندنی

آموزش پخت خورش چینی با گوشت

طرز پخت خورش چینی با گوشت


مواد لازم:


آموزش پخت خورش چینی با گوشت

آموزش پخت خورش چینی با گوشت

طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود.

سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد.

نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است.

این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.

 
منبع:delgarm.com



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.