خورشت گردو بادمجان

مطالب جدید و خواندنی

طرز پخت خورشت گردو بادمجان

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان,خورشت گردو بادمجان


لایت مد–> آشپزی

این خورشت باید کم آب باشد و با شعله بسیار ملایم بپزد تا بادمجان ها له نشود. می توان در هنگام سرو غذا از چاشنی رب انار یا آبلیمو استفاده کرد.خورشت گردو و بادمجان مخصوص سمنان می باشد.

مواد لازم:

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان,خورشت گردو بادمجان

طرز تهیه :

مغز گردو چرخ شده را در مقداری روغن تفت می دهیم. در این مرحله باید مرتب گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود. سپس ۱ لیوان آب اضافه می کنیم.بادمجان ها را پوست می کنیم و داخل آنها را خالی می کنیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم. نصف پیاز رنده شده را با نیمی از گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم با کمی نمک و فلفل و زردچوبه ورز می دهیم . بعد آنها را گلوله می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.
نیم دیگر پیاز رنده شده را داخل روغن تفت می دهیم، زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و بعد نیم دیگر گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.بادمجان ها را با این مخلوط مواد پر می کنیم.بادمجان ها را در مخلوط گردو در حال جوشیدن می گذاریم. بعد از ده دقیقه گوشت های گلوله شده را اضافه می کنیم.
این خورشت باید کم آب باشد و با شعله بسیار ملایم بپزد تا بادمجان ها له نشود. می توان در هنگام سرو غذا از چاشنی رب انار یا آبلیمو استفاده کرد.خورشت گردو و بادمجان مخصوص سمنان می باشد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.