خورش اسفناج قاتق

مطالب جدید و خواندنی

آموزش درست کردن خورش اسفناج قاتق

طرز تهیه:
 
ابتدا لوبیا را با آب نیم پز میكنیم.سبزی ها را شسته و همه را با هم ساطوری میكنیم .در ظرفی مناسب مقداری روغن میریزیم و پیازها را خرد كرده و سرخ میكنیم و سبزی را اضافه میكنیم و وقتی مقدار خیلی كمی تفت دادیم سیر را اضافه كرده و با ادویه مخلوط میكنیم و مقداری آب به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم كمی بپزد.
 
گوشت را با افزودنی های دلخواه كاملا میپزیم تا آب آن تبخیر شده و كاملا مغز پخت شود.اواسط پخت سبزی آب نارنج را هم اضافه میكنیم و در 5 دقیقه آخر پخت آن آرد برنج را در آب حل كرده و به آن می افزاییم .
 
خوب مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد.وقتی سبزی پخت لوبیا پخته شده را به آن اضافه میكنیم و در ظرف مناسب میكشیم و گوشت ها را روی آن قرار میدهیم و با پلو سرو میكنیم.
 
 
خورش اسفناج قاتق

نکات:


1)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را یك بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.
2)اگر آب نارنج در دسترس نبود از آبغوره استفاده كنید.

3)یادتان باشد موقع اضافه كردن گوشت روی خورش مواد اضافی آن را بگیرید.
4)اگر دوست دارید به جای گوشت به این خورش مرغ اضافه كنید یا اینكه بدون مواد گوشتی آن را سرو كنید.
5)بهتر ایت این خورش را با كنه سرو كنید.

نوش جان




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.