کیک ماست

مطالب جدید و خواندنی

کیک ماست با سبزیجات معطر

طرز تهیه کیک ماست,کیک ماست


لایت مد–> آشپزی

ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند.

ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام اصلی آن (Yogurt Cheese Torte) است. این نوع ماست سبزیجاتی را روی کراکر، نان (ترتیلا، پیتا و …) یا در کنار غذا و سالاد می‎توان سرو کرد. از سس پستو هم می‎توانید برای درست کردن آن استفاده کنید.فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز می‎توانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را می‎توانید تا ۱ هفته در یخچال نگه دارید.

مواد لازم:

طرز تهیه کیک ماست,کیک ماست

برای درست کردن ماست چکیده و مخلوط کردن آن با سبزیجات نیاز است تا آن را چندساعت‎ در یخچال بگذارید تا در نهایت ماستی پرملاط و خوشمزه خواهید داشت. بسته به نیاز خودتان می‎توانید مقدار ماست را کمتر یا بیشتر کنید.با این میزان مواد ۳۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده با سبزیجات خواهید داشت.

ارزش غذایی این دستور به شرح زیر است:

کالری ۴۲ گرم، کالری موجود در چربی ۴۳ درصد، چربی ۲ گرم، چربی اشباع شده ۰٫۷ گرم، چربی تک اشباع شده ۱٫۲ گرم، چربی اشباع نشده ۰٫۱ گرم، پروتئین ۲٫۵ گرم، کربوهیدرات ۳٫۵ گرم، فیبر ۰٫۱ گرم، کلسترول ۳ میلی گرم، آهن ۰٫۱ گرم، سدیم ۶۸ میلی گرم، کلسیم ۸۶ میلی گرم.

طرز تهیه:

۱٫ یک آبکش فلزی را روی کاسه‎ای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) می‎پوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبه‎های بیرونی آبکش را بپوشاند.

۲٫ ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون می‎پوشانیم و پس از آن حدود ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

۳٫ سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز می‎کنیم.
۴٫ پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده می‎کنیم.

۵٫ سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسه‎ای کوچک هم زده و مخلوط می‎کنیم.

۶٫ نیمی از ماست کیسه‎ای را در قالب (اگر می‌خواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشه‌ای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی می‌پوشانیم. دوباره این‌کار را تکرار کرده، باقی‎مانده ماست کیسه‎ای و سبزیجات را لایه‌ای اضافه می‎کنیم.

۷٫ سطح قالب را پوشانده و حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.
۸٫ پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو می‎کنیم.

منبع : parsegard.com



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.