آموزش تهیه پیتزای پیک نیک

مطالب جدید و خواندنی

آموزش تهیه پیتزای پیک نیک

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/mode/fo1602.jpg

مواد لازم جهت تهیه پیتزا پیک نیک :

 گوشت گاو چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
 پیاز متوسط خرد شده یک عدد
 نمک  نصف قاشق چای خوری
 رول کروسان  ۲۵۰ گرم
 سس پیتزا ۲۵۰ گرم
قارچ خرد شده بدون آب ۱۲۰ گرم
زیتون بی دانه و قاچ شده ۷۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک سوم فنجان
پنیر ریز شده موزرلا ۱۲۰ گرم
پونه خشک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه  پیتزا پیک نیک :
گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .

مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.