طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/Video/wrw/111/4/2/fo1582.jpg


مواد اولیه:

ماش   يك و نيم پيمانه
 لوبيا چشم‌بلبلي و برنج و گندم  از هر کدام نصف پيمانه
سيب‌زميني نگيني خردشده  يك عدد
 كدو حلوايي نگيني خردشده يك پيمانه
 عدس  يك پيمانه
گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده 200 گرم
پياز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا قابلمه‌اي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشم‌بلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنيد.
كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيب‌زميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماش‌ها به روي آش بيايد نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.

منبع : sooran.com




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.