آموزش مسقطی طرح هندوانه ای بدون احتیاج به فر

لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

آموزش مسقطی طرح هندوانه ای بدون احتیاج به فر

مسقطی هندوانه ای, مسقطی شب یلدا ,مسقطی بدون فر ,مسقطی شب چله ,طرز تهیه باسلوق هندوانه ای, باسلوق هندوانه ای, مسقطی هندوانه ای 98,مسقطی شب یلدا , طرز تهیه مسقطی هندوانه ,طرز تهیه باسلوق به شکل هندوانه,

آموزش مسقطی هنداونه ای بدون فر ویژه شب یلدا

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنند. یکی از خوشمزه ترین و بهترین دسرها برای شب یلدا مسقطی هندوانه ای است. با مجله لایت مد همراه باشید تا شب یلدای تان را با مسقطی هندوانه ای شیرین تر و دلنشین تر کنید .


مسقطی هندوانه ویژه شب یلدا

مواد لازم :

  • نشاسته ۱ لیوان
  • آب ۵ لیوان
  • گلاب ۱ لیوان
  • شکر ۱.۵ لیوان
  • رنگهای خوراکی به مقدار لازم
  • شکلات چیپسی به مقدار لازم


طرز تهیه مسقطی هندوانه ویژه شب یلدا

آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. بعد گلاب را اضافه می کنیم. ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.

مسقطی هندوانه ای, مسقطی شب یلدا ,مسقطی بدون فر ,مسقطی شب چله ,طرز تهیه باسلوق هندوانه ای, باسلوق هندوانه ای, مسقطی هندوانه ای 98,مسقطی شب یلدا , طرز تهیه مسقطی هندوانه ,طرز تهیه باسلوق به شکل هندوانه,

حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم. بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواه مان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد .

بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.


سپس مسقطی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک شیرینی مسقطی را از قالب جدا می کنیم. اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.

در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید تا دسر ما بشکل هندوانه طبیعی در بیاید .


گردآوری شده در مجله اینترنتی لایت مد


این مطلب مفید بود ؟


مطالب جدید و خواندنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.