close
تبلیغات در اینترنت

طرز پخت کیک «خرفه زعفرانی» خانگی

لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

طرز پخت کیک «خرفه زعفرانی» خانگی

دستور پخت کیک خرفه زعفرانی,کیک خرفه زعفرانی خوشمزه,کیک خرفه زعفرانی ,پخت کیک خرفه زعفرانی ,طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی,مواد لازم برای تهیه کیک خرفه زعفرانی,

نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

در این مقاله ما می می خواهیم دستور پخت کیک «خرفه زعفرانی» را به شما آموزش بدهیم، از جمله این دسر می توان به کیک اشاره کرد.


مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد   3 پیمانه
شکر  1 پیمانه 
شیر یا ماست  1 پیمانه 
 تخم مرغ 4 عدد 
روغن مایع 2/3 پیمانه
تخم خرفه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری
گلاب  2 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

 

شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

 

سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.


گردآوری شده در مجله اینترنتی لایت مد


این مطلب مفید بود ؟


مطالب جدید و خواندنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.