طرز تهیه ساندا (کیک آمریکایی) دسر خوشمزه و عالی

لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش

طرز تهیه ساندا (کیک آمریکایی) دسر خوشمزه و عالی

طرز تهیه ساندا (کیک آمریکایی) دسر خوشمزه و عالی

درست کردن ساندا دسر آمریکایی _ آمریکایی ها علاقه ی خاصی به دسر ها دارند به همین دلیل هر ایالت دسر های مخصوص خود را دارد که باید آنها را امتحان کرد.


طرز تهيه ساندا دسر آمريکايی در منزل

ساندا دسر با داشتن طعمی فوق العاده و روش تهیه ی آسان جزو دسر های معروف آمریکایی به حساب می آید .

برای آشنایی با روش تهیه با لایت مد همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه ساندا

  • کیک براونی کیک را برش نزنید
  • بستنی وانیلی 1/2 گالن
  • بادام زمینی شور شده و بو داده یک و نیم پیمانه
  • پودر شکر 2 پیمانه
  • * شیر غلیظ 1 پیمانه
  • چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
  • کره بدون نمک 1/2 پیمانه
  • عصاره وانیل یک قاشق چایخور


طرز تهیه ی ساندا دسر خوشمزه و عالی

  1. بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
  2. در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید.
  3. پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید .
  4. سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
  5. شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد.
  6. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

این مطلب مفید بود ؟


loading...

مطالب جدید و خواندنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.