طرز درست کردن مسما بادمجان با گوشت تازه

مجله زیبایی لایت مد

مطالب جدید و خواندنی

طرز درست کردن مسما بادمجان با گوشت تازه

طرز درست کردن مسما بادمجان با گوشت تازه

طرز درست کردن مسما بادمجان با گوشت تازه

نام: مسمی بادمجان

مواد لازم:
گوشت نیم کیلو – آبغوره 1 استکان – سیب زمینی 2 عدد – بادمجان 3 عدد – گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری – پیاز 3 عدد – رب گوجه 1 قاشق – روغن به میزان لازم – فلفل، نمک ، زرد چوبه به میزان لازم


چگونگی تهیه:

پیاز را نازک نازک خرد کرده و تفت می دهیم گوشت را اضافه کرده رب گوجه فرنگی را با آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه نموده تا پخته شود 0 آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده بادمجانها را بریده سرخ کرده 0 سپس قبل از اضافه کردن گوجه ها را دو نیم کرده به خورشت اضافه کرده بادمجانها را به آن اضافه کرده بعد از نیم ساعت آماده می شود با سیب زمینی سرخ شده و داخل ظرفی تزیین نموده0 این غذا با برنج سرومی شود 0



مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.