کدبانو تمام عیار شوید

loading...

مطالب جدید و خواندنی

کدبانو تمام عیار شوید

آموزش کدبانو شدن,کدبانو ایرانی,

کدبانو تمام عیار شوید

(بر طرف كردن بوي پياز از روی چاقو )

اگر كارد شما بوي پياز مي دهد، با كارد هويج را حلقه حلقه ببريد. با اين كار بوي پياز از بين مي رود./

 

(تميز كردن ظرفي كه در آن غذا سوخته است )

اگرغذا به ته قابلمه چسبيده، هرگز كارد، قاشق يا كفگير فلزي براي پاك كردن آن به كار نبريد. كافي است آن را از آب گرم پر كنيد و مقداري نمك نيز به آن اضافه كنيد. اگر غذا خيلي محكم به قابلمه چسبيده است، مقداري سركه در آن بريزيد و بجوشانيد تا كاملاً پاك شود /

 

(براي پاك كردن سس )

براي پاك كردن لكه ي سس با پارچه ي تميزي كه درون آب سرد فرو ببريد، پاك كنيد و در صورت لزوم مقدار كمي از محلول آب و كف پودر رختشويي را به وسيله ي يك اسفنج به آرامي روي آن بماليد و سپس با يك پارچه ي تميز و نم دار آن را پاك كنيد /

 

(دستگاه بخار پز درخانه )

براي ساختن اين دستگاه، يك قابلمه را آب كرده و آبكشي روي آن قرار دهيد. سپس مقداري آب در قابلمه بريزيد

 

(به ميزاني كه آبكش با آب برخورد نكند)

حالا هر ماده اي را كه مي خواهيد بخار پز كنيد، روي آبكش قرار دهيد. اجاق گاز را روشن كنيد تا مواد غذايي شما بخارپز شود /

 

(یک روش براي بهتر رنگ دادن زعفران )

براي اينكه زعفران شما بهتر رنگ بدهد مي توانيد از اين روش كمك بگيريد: درون يك استكان كوچك به مقدار مورد نياز زعفران ساييده بريزيد و دو قاشق غذا خوري آب جوش به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه برنج را آبكش كرديد و داخل قابلمه ريختيد استكان حاوي آب و زعفران را در برنج فرو ببريد و دم كني را روي قابلمه بگذاريد. با دم كشيدن برنج، زعفران هم دم مي كشد و بهتر رنگ مي دهد/

 

بخش آموزش آشپزی برای کدبانوی ایرانی

 

(نكاتی در مورد پخت گوشت )

اگر مي‌خواهيد گوشت سفت را ترد كنيد، روي همه قسمت هاي آن مخلوطي از سركه و روغن زيتون بماليد و بگذاريد به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزيد. اگر گوشت شما خيلي سفت و تازه است، روي همه قسمت هاي آن جوش شيرين بماليد، بگذاريد چند ساعت بماند، سپس قبل از پختن كاملاً بشوئيد و وقتي مي‌خواهيد گوشت را با زدن بيفتك يا كارد نرم كنيد، روي آن آرد بپاشيد، ‌اين كار از خارج شدن آب گوشت جلوگيري خواهد كرد./

 

(آبگوشت پرمايه )

براي آنكه آبگوشت شما غليظ تر و پرمايه تر شود چند تكه نان به داخل آن بيندازيد/

 

(اسپاگتي نچسب )

براي آنكه برنج، ماكاروني، اسپاگتي يا هر ماده نشاسته دار ديگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراكي به آب آن اضافه كنيد مشكل شما حل خواهد شود /

 

(سفيد مثل برف )

اگر هنگام پختن پلو يا كته يعني زماني كه برنج در داخل آب شروع به جوشيدن مي كند، مقدار كمي آبليمو يا آب نارنج يا آبغوره يا يك تكه زاج سفبد به آب برنج اضافه كنيد، نه تنها پلو يا كته را مانند برف سفيد مي كند، بلكه دانه هاي آن را نيز از هم جدا ساخته مانع از چسبيدن آنها به يكديگر و در نتيجه له شدن برنج مي شود./

 

(خاصيت روغن )

هنگام جوشاندن برنج، لويبا و حبوبات ديگر يك كاغذ روغني را به بالاي قابلمه يا ديگ بماليد و يا چند قطره روغن خوراكي به آن اضافه كنيد اين كار باعث خواهد شد كه محتوي ديگ يا قابلمه دير تر از حد معمول بجوشد و در نتيجه طعم و مزه آن بهتر و لذيذتر خواهد شد /

 

(پوست كندن تخم مرغ آب پز)

تخم مرغ آب پز را بعد از جوشيدن حدود ۱ دقيقه زير آب سرد نگه داريد پوست آن مانند يك نوار متصل به هم كنده مي شود./

 

(چه كنيم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترك نخورد )

قبل از اينكه تخم مرغ را آب پز كنيد درون ظرف مورد نظر كمي نمك بريزيد، ديگر تخم مرغها ترك بر نمي دارد/

 

(كندن پوست گردو)

اگر گردوي خشك را در آب نمك بخوابانيد، بعد از چند ساعت حالت گردوي تازه پيدا مي كند و پوستش به راحتي كنده مي شود/

 

(جلوگيري از وارفتن غذا )

براي آنكه مواد خوراكي مانند كوفته و غيره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدري آرد يا تخم مرغ به آن بيفزايد و حرارت آتش را زياد كنيد/

 

(كف جانانه )

براي آنكه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر كف كند، قدري نمك به آن اضافه كنيد. سپس هم بزنيد خيلي زودتر از موقع لازم كف خواهد كرد/

 

(نمك ناپز)

هنگام پختن نخود و لوبيا ساير حبوبات هيچگاه به آن نمك نزنيد زيرا سفت خواهد شد و ديرتر مي پزد.

 

منبع: مجله زیبایی لایت مد



مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.