طرز تهیه دسر فرنی (پیش غذای مقوی ماه رمضان)

shab-yalda-95

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه دسر فرنی (پیش غذای مقوی ماه رمضان)

طرز تهیه دسر فرنی (پیش غذای مقوی ماه رمضان)
آموزش طرز تهیه فرنی,طرز تهیه فرنی خوشمزه ایرانی

روش تهیه دسر فرنی
در این بخش از لایت مد آموزش طرز تهیه فرنی را برای مشا عزیزان قرار دادیم.


مواد لازم:
آرد برنج                                                        4 الی 5 قاشق
شیر                                                            3 پیمانه
شکر                                                           4 الی 5 قاشق
هل                                                             4 الی 5 قاشق
گلاب                                                           4 الی 5 قاشق


طرز تهیه :
آرد برنج را در 3 پیمانه آب حل کنید و از صافی بگذرانید ، سپس در قابلمه روی شعله ملایم به جوش بیاورید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.

آن را مرتب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر هم بپزد.شکر و هل و گلاب را در مایه ی فرنی بریزید و روی شعله ی ملایم قرار دهید.پس از دو سه جوش ظرف را از روی شعله بردارید.اجازه دهید تا کمی سرد شود.

آموزش طرز تهیه فرنی,طرز تهیه فرنی خوشمزه ایرانی


نکته ها و گفته ها:
فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست می کردند و معمولاً داغ خورده می شد.فرنی داغ یا سرد به عنوان نوعی دسر بسیار سبک توصیه می شود.

توجه:
فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند گاهی با شیره ی انگور یا عسل و گاهی نیز بدون شیرینی و با اندکی نمک درست می کنند.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.