طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی با رب انار و سبزیجات معطر

shab-yalda-95
 ساپورت جين اسليم ليفت زنان
 ساعت طرح عشق

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی با رب انار و سبزیجات معطر

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی با رب انار و سبزیجات معطر

طرز تهيه مرغ شكم پر,مرغ شکم پر مازندرانی

مرغ شکم پر مازندرانی

مرغ یکی از انواع گوشت های سفیدی می باشد که بیشتر از سایر پرندگان در برنامه غذایی ما ایرانیای جای دارد و در واقع می توان گفت غذای محلسی ما می باشد.اما در مازندران به شیوه ای جالب و خوشمزه مرغ را طب خمی نمایند که به صورت شکم پر می باشد و داخل آن از سبزیجات معطر و رب انار و مغز گردو استفاده می نمایند.

سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد

گردو پودر شده ۱۰۰ گرم

رب انار ۲ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم

زعفران دم شده به میزان لازم

مرغ ۱ عدد (۵/۱ كیلو گرم)

الو ۱۰ تا ۱۵ عدد

زرشك ۳ قاشق سوپخوری

 طرز تهيه مرغ شكم پر,مرغ شکم پر مازندرانی

روش تهیه :
پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا كمی‌طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی‌تفت می‌دهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه می‌كنیم . رب انار را اضافه می‌كنیم و بعد گردو را اضافه می‌كنیم . تمامی‌مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا می‌دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی‌آب می‌گذاریم بپزد.


منبع:groohashpazi.blogfa.com



 برس مو الکتریکی LCD دار تخفبف وبژه

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.