شیرینی اسکار، شیرینی خوش طعم برای عید فطر

مطالب جدید و خواندنی

شیرینی اسکار، شیرینی خوش طعم برای عید فطر

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1485.jpg


با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم:

  • زرده تخم مرغ / 2 عدد
  • سفيده تخم مرغ / 2عدد
  • كره / 150 گرم
  • آرد / 250 گرم
  • پودر قند / 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه)
  • هل / 1 قاشق چايخوري
  • گردوي نگيني شده / 100 گرم

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1486.jpg


طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1487.jpg

وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1488.jpg

بعد زرده و هل و وانیل رو  اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1489.jpg

بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک  هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1490.jpg

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1491.jpg

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1492.jpg

دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1493.jpg

بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1494.jpg

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1495.jpg

می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1496.jpg

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1497.jpg

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1498.jpg

حدودا 35 - 40 دقیقه  و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1499.jpg

از فر درآورده و در حالت ولرم  1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1500.jpg


نکته :  لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/MM/fo1485.jpg




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.