طرز تهیه ی ترشی باميه

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه ی ترشی باميه

http://up.litemode.ir/up/fashionlite/modeRE/11/2/fo1480.jpg


مواد لازم :

 باميه 500 گرم
 سركه و آب از هر کدام دو پيمانه (500 ميلي‌ليتر)
 نمك  نصف قاشق مرباخوري
سير  سه حبه
 فلفل تند دو عدد
برگ گلپر چهار عدد
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
ابتدا باميه‌ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي‌كنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي‌ليتر سركه، 250 ميلي‌ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه‌ها را آبكش كرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي‌ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.

منبع : sooran.com




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.